Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de tomates confites
- 30 g d'olives vertes, dénoyautées
- 30 g d'olives noires, dénoyautées
- ½ piment rouge frais et fort
- 1 bouquet de ciboulette fraîche, ciselée
- 95 g d'huile d'olive
- 1 tomate, épépinée et détaillée en dés
- 800 g d'eau
- 600 g de pommes de terre, en morceaux
- 600 g de filets de turbot
- 1 - 2 pincées de sel, selon vos goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, selon vos goûts
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2622 kJ / 627 kcal
- Białko
- 36.8 g
- Węglowodany
- 36.3 g
- Tłuszcz
- 37.3 g
- Błonnik
- 4.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Risotto bolognaise
45 Min
Cabillaud à la méditerranéenne
1 Std. 30 Min
Chilli con carne
40 Min
Risotto aux fruits de mer au Gochujang
1u.
Scampis à la tomate, safran et sauce aux anchois
35 Min
Pak-choï et riz au jambon
40 Min
Couscous royal
1 Std. 10 Min
Involtini de poulet et pesto de tomates séchées
50 Min
Boulettes de viande à la sauce tomate
3 godz. 40 min
Frangipane aux poires
1 Std. 30 Min
Galette des Rois à la frangipane
50 Min
Velouté de chou-fleur et foie gras poêlé
35 Min