Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g tomaten, gekonfijt
- 30 g groene olijven, ontpit
- 30 g zwarte olijven, ontpit
- ½ verse rode peper (pikant)
- 1 bos verse bieslook, fijngesneden
- 95 g olijfolie
- 1 tomaat, zonder pitjes, in blokjes
- 800 g water
- 600 g aardappelen, in stukken
- 600 g tarbotfilets
- 1 - 2 snuifjes zout, naar eigen smaak
- 1 - 2 snuifjes gemalen peper, naar eigen smaak
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 2622 kJ / 627 kcal
- Białko
- 36.8 g
- Węglowodany
- 36.3 g
- Tłuszcz
- 37.3 g
- Błonnik
- 4.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Soep van pompoen, bloemkool en romanesco
45 Min
Tapenade gebakken kip en aardappelpuree met gekarameliseerde uien
2 Std. 15 Min
Zeevruchtenrijst
Brak ocen
Duitse brunch
1 Std. 15 Min
Roze ontbijtbowl met rode bessen
15 Min
Mallorcaanse vissoep
40 Min
Vietnamese gegrilde kip met citroengras en rijst (glutenvrij)
30 Min
Kabeljauw in tomatensaus
30 Min
Pozole Blanco (Mexicaanse soep)
Brak ocen
Gestoomde bun bahn mi burgers met gepekelde wortelen
45 Min
Op Cubaanse wijze gekruide zalm met tomaten-avocadosalsa
30 Min
Graubünden gerstsoep
Brak ocen