Urządzenia i Akcesoria
Cheddar and Walnut Scones with Onion Jam
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
6 portions
Składniki
Onion Jam
-
red onions cut into half moons (¼ in.)16 oz
-
sugar12 oz
-
red wine vinegar3 ½ oz
-
white wine1 oz
-
raisins1 oz
-
ground bay leaves (opcjonalnie)⅛ tsp
-
ground cinnamon½ tsp
-
whole cloves3
-
salt to taste¼ tsp
Cheddar and Walnut Scones
-
cheddar cheese cut into pieces3 oz
-
walnut pieces2 oz
-
dried rosemary1 tsp
-
all-purpose flour plus extra to dust8 oz
-
baking powder2 tsp
-
salt1 tsp
-
cayenne pepper¼ tsp
-
mustard powder¼ tsp
-
large egg1
-
whole milk plus extra to brush3 oz
-
extra virgin olive oil1 oz
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
12 g
Kalorie
2489 kJ /
595 kcal
Tłuszcz
18 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
100 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Picnic
10 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Homemade "Velvety" Cheese
4 godz. 40 min
Raspberry Jam
45 min
Rosemary Parmesan Shortbread
2 godz. 10 min
Spicy Cheese Straws
45 min
Whole Wheat Soda Bread
1 godz. 50 min
Raspberry Jam
40 min
Cranberry Orange Scones
30 min
Irish Coffee Cake with Whiskey Caramel Sauce
1 godz.
Zucchini Bread
1 godz. 15 min
White Bean and Feta Dip
5 min
Spicy Rosemary Mixed Nuts
35 min
Apple Cranberry Chutney
1 godz. 5 min