Torta ovetto fondente

Torta ovetto fondente

4.5 10 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
8 fette

Składniki

  • burro q.b.
  • 130 g cioccolato fondente a tocchetti (1 cm)
  • 150 g di farina tipo 00
  • 40 g zucchero
  • 1 pizzico di sale
  • 100 g di latte
  • 50 g olio di semi di girasole
  • 2 uova
  • 8 g di lievito in polvere per dolci
  • confettura di albicocche q.b.
  • uova di cioccolato piccole, a metà

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 fetta

Sód 121.7 mg
Białko 5.1 g
Kalorie 1115 kJ / 266.5 kcal
Tłuszcz 16.1 g
Błonnik 2 g
Tłuszcz nasycony 6.2 g
Węglowodany 27.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...