Rotoli di piadina con alici, tonno e pomodorini

Rotoli di piadina con alici, tonno e pomodorini

4.6 43 oceny
Przygotowanie 50 min
Czas całkowity 1 godz.
4 pezzi

Składniki

Farcitura
  • 120 g di tonno in scatola in olio di oliva sgocciolato
  • 1 cucchiaino di capperi sotto sale sciacquati e asciugati
  • 3 filetti di acciughe sott'olio sgocciolati
  • 2 rametti di prezzemolo fresco le foglioline lavate
  • 100 g di maionese
Piadine
  • 100 g di latte
  • 50 g di acqua
  • ½ cucchiaino di miele
  • 300 g di farina tipo 0 + q.b.
  • 10 g di olio extravergine di oliva
  • ½ cucchiaino di sale
  • ½ bustina di lievito istantaneo per torte salate
  • 8 foglie di lattuga lavate
  • 200 g di pomodori ciliegino a metà

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 pezzo

Białko 24.7 g
Kalorie 2544.4 kJ / 607.7 kcal
Tłuszcz 27 g
Błonnik 1.9 g
Węglowodany 66.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...