Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g di farina tipo 00
- 200 g di acqua
- 45 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale
- 200 g di Feta a pezzi
- 100 g di peperone giallo a metà, privato dei semi e a listarelle
- 100 g di peperone rosso a metà, privato dei semi e a listarelle
- 300 g di pomodori datterino a metà
- 50 g di olive taggiasche denocciolate
- pepe nero macinato, a piacere
- Wartości odżywcze
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 10250.8 kJ / 2450 kcal
- Białko
- 71.1 g
- Węglowodany
- 322.7 g
- Tłuszcz
- 96.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 38.7 g
- Błonnik
- 17.2 g
- Sód
- 4779 mg
Alternatywne przepisy
Focaccia alle patate (per 1 persona)
1h 30min
Pitta chicculiata
4h 45min
Insalata di fragole, asparagi e Feta
40min
Focaccine con rosmarino
2 godz. 30 min
Patate ripiene su cipolle caramellate
1h 15min
Crostini di pane con tapenade
25 Min
Focaccia al pesto
3 Std. 40 Min
Schiacciata anguria e prosciutto Serrano
1h 15min
Schiacciatina
2 godz. 20 min
Focaccia primavera
3h
Focaccia allo yogurt
3h
Focaccia al profumo di timo
1h 55 phút