Schiacciata mediterranea

Schiacciata mediterranea

4.1 41 ocen
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz.
1 Ricetta completa

Składniki

  • 400 g di farina tipo 00
  • 200 g di acqua
  • 45 g di olio extravergine di oliva
  • ½ cucchiaino di sale
  • 200 g di Feta a pezzi
  • 100 g di peperone giallo a metà, privato dei semi e a listarelle
  • 100 g di peperone rosso a metà, privato dei semi e a listarelle
  • 300 g di pomodori datterino a metà
  • 50 g di olive taggiasche denocciolate
  • pepe nero macinato a piacere

Wartości odżywcze na 1 Ricetta completa

Kalorie 2450 kcal / 10250.8 kJ
Białko 71.1 g
Tłuszcz 96.4 g
Węglowodany 322.7 g
Błonnik 17.2 g
Tłuszcz nasycony 38.7 g
Sód 4779 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...