Focaccia integrale con melanzane e pancetta

Focaccia integrale con melanzane e pancetta

4.6 22 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 20 min
8 fette

Składniki

Focaccia integrale
  • 1430 g di acqua
  • 9 g di lievito di birra fresco
  • 170 g di farina manitoba
  • 100 g di farina integrale
  • 50 g olio extravergine di oliva
  • 7 g di sale
Melanzane e pancetta
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 100 g di pancetta affumicata a cubetti
  • 250 g di melanzane a tocchetti (2 cm)
  • 150 g di cipolle rosse a listarelle
  • 2 pizzichi di sale
  • pomodori secchi sott'olio sgocciolati, a piacere
  • foglie basilico fresco lavate a piacere

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 fetta

Białko 8.1 g
Kalorie 1288 kJ / 308 kcal
Tłuszcz 16.8 g
Błonnik 3.8 g
Tłuszcz nasycony 10 g
Węglowodany 29.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...