
Urządzenia i Akcesoria
Focaccia integrale con melanzane e pancetta
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 20 min
8 fette
Składniki
Focaccia integrale
-
di acqua1430 g
-
di lievito di birra fresco9 g
-
di farina manitoba170 g
-
di farina integrale100 g
-
di olio extravergine di oliva50 g
-
di sale7 g
Melanzane e pancetta
-
di olio extravergine di oliva30 g
-
di pancetta affumicata a cubetti100 g
-
di melanzane a tocchetti (2 cm)250 g
-
di cipolle rosse a listarelle150 g
-
di sale2 pizzichi
-
pomodori secchi sott'olio sgocciolati, a piacere
-
basilico fresco lavate a piacerefoglie
Wartości odżywcze na 1 fetta
Kalorie
308 kcal /
1288 kJ
Białko
8.1 g
Tłuszcz
16.8 g
Węglowodany
29.3 g
Błonnik
3.8 g
Tłuszcz nasycony
10 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

All'ora del tramonto
15 Przepisów
Włochy
Włochy