Focaccia integrale con melanzane e pancetta

Focaccia integrale con melanzane e pancetta

4.6 22 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 20 min
8 fette

Składniki

Focaccia integrale
  • di acqua
    1430 g
  • di lievito di birra fresco
    9 g
  • di farina manitoba
    170 g
  • di farina integrale
    100 g
  • di olio extravergine di oliva
    50 g
  • di sale
    7 g
Melanzane e pancetta
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di pancetta affumicata a cubetti
    100 g
  • di melanzane a tocchetti (2 cm)
    250 g
  • di cipolle rosse a listarelle
    150 g
  • di sale
    2 pizzichi
  • pomodori secchi sott'olio sgocciolati, a piacere
  • basilico fresco lavate a piacere
    foglie

Wartości odżywcze na 1 fetta

Kalorie 308 kcal / 1288 kJ
Białko 8.1 g
Tłuszcz 16.8 g
Węglowodany 29.3 g
Błonnik 3.8 g
Tłuszcz nasycony 10 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...