Crocchette di patate a faccina

Crocchette di patate a faccina

3.5 2 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 5 min
46 pezzi

Składniki

  • 50 g Emmental
  • 1000 g di patate a pasta farinosa sbucciate e a fette (0,5 cm)
  • 350 g di latte
  • 2 cucchiaini di sale
  • 30 g di burro morbido
  • 1 - 2 pizzichi di noce moscata in polvere (opcjonalnie)
  • 3 uova
  • 2 tuorli d'uovo
  • 60 g di semi misti a piacere

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 pezzo

Sód 83.2 mg
Białko 1.7 g
Kalorie 184 kJ / 44 kcal
Tłuszcz 2.3 g
Błonnik 0.6 g
Tłuszcz nasycony 0.9 g
Węglowodany 4.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...