普羅旺斯燉菜

普羅旺斯燉菜

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
6 人份

Składniki

  • 洋蔥 切塊
    180 克
  • 蒜頭
    3 粒
  • 橄欖油
    30 克
  • 熟蕃茄 切塊 (2-3公分)
    450 克
  • 紅甜椒 切塊 (2-3公分)
    150 克
  • 乾燥綜合香草 (如: 百里香、迷迭香、馬郁蘭、羅勒、巴西利)
    1 ½ 大匙
  • 1 ½ 茶匙
  • 黑胡椒粉
    ½ - 1 茶匙
  • 茄子 切塊 (2-3公分)
    450 克
  • 櫛瓜 切塊 (2-3公分)
    300 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 593.6 mg
Białko 2.8 g
Kalorie 459 kJ / 109.7 kcal
Tłuszcz 5.6 g
Błonnik 5.1 g
Tłuszcz nasycony 0.8 g
Węglowodany 14.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...