Spaghetti Carbonara

Spaghetti Carbonara

3.0 3 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
2 portions

Składniki

  • 120 g de pecorino en morceaux (2 cm)
  • 1500 g d'eau
  • 1 c. à soupe de sel
  • 230 g de spaghetti
  • 130 g de lardons
  • 2 jaunes d'œufs
  • 1 œuf
  • 1 - 2 pincée(s) de sel
  • 1 pincée de poivre, moulu

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 4962.7 mg
Białko 47.1 g
Kalorie 4201.5 kJ / 1004.2 kcal
Tłuszcz 49.3 g
Błonnik 3.7 g
Tłuszcz nasycony 21.2 g
Węglowodany 89.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...