Urządzenia i Akcesoria
Spaghetti Carbonara
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
2 portions
Składniki
-
120 g de pecorino en morceaux (2 cm)
-
1500 g d'eau
-
1 c. à soupe de sel
-
230 g de spaghetti
-
130 g de lardons
-
2 jaunes d'œufs
-
1 œuf
-
1 - 2 pincée(s) de sel
-
1 pincée de poivre, moulu
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
4962.7 mg
Białko
47.1 g
Kalorie
4201.5 kJ /
1004.2 kcal
Tłuszcz
49.3 g
Błonnik
3.7 g
Tłuszcz nasycony
21.2 g
Węglowodany
89.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sauce moutarde
5 min
Pâtes au thon
30 min
Crème fouettée
10 min
Beignets de filets de perche
1 godz.
Sauce béchamel
15 min
Farfalle à la sauce petits pois-jambon
45 min
Pain perdu
30 min
Farfalle asperges, lardons et safran
35 min
Spaghettis à la carbonara
30 min
Cornettes à la viande hachée
30 min
Riz Casimir
45 min
Sauce bolognaise
3 godz. 15 min