Urządzenia i Akcesoria
Pain perdu
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
50 g de sucre
-
1 c. à soupe de cannelle moulue
-
5 œufs
-
250 g de lait
-
½ c. à café de sel
-
2 c. à soupe de beurre à rôtir
-
500 g de pain blanc de la veille, coupé en tranches (env. 1,5 cm)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 4 portions
Białko
82 g
Kalorie
9407 kJ /
2246 kcal
Tłuszcz
70 g
Węglowodany
310 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Bon app, les Suisses!
96 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Cornettes à la viande hachée avec compote de pommes
55 min
Tiramisu fraises-sureau
3 godz. 15 min
Moelleux au chocolat
45 min
Pancakes américains
40 min
Mayonnaise
5 min
Lasagnes classiques
2 godz. 5 min
Moelleux au chocolat
1 godz. 30 min
Mayonnaise à l'ail
10 min
Moelleux au chocolat
1 godz. 15 min
Muffins au chocolat et noix de pécan
30 min
Quiche poireaux-lard
1 godz.
Tiramisu stracciatella
2 godz. 30 min