Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g de sucre
- 1 c. à soupe de cannelle moulue
- 5 œufs
- 250 g de lait
- ½ c. à café de sel
- 2 c. à soupe de beurre à rôtir
- 500 g de pain blanc de la veille, coupé en tranches (env. 1,5 cm)
- Wartości odżywcze
- na 4 portions
- Kalorie
- 9407 kJ / 2246 kcal
- Białko
- 82 g
- Węglowodany
- 310 g
- Tłuszcz
- 70 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Soupe au potiron
35min
Lasagnes
2h
Purée de pommes de terre
45 min
Gratin dauphinois
50min
Pâte à crêpe
1 Std. 15 Min
Sauce cocktail
5min
Citronette et vinaigrette
10min
Mayonnaise
5min
Cupcakes framboise-coco
2h 20min
Soufflé au chocolat
40 min
Sablés viennois au chocolat
50min
Tiramisu stracciatella
2h 30min