Gyozas japonesas

Gyozas japonesas

4.2 5 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 50 min
25 piezas

Składniki

Para el relleno
  • 4 cebollas cambray peladas, en trozos de 2 cm
  • 10 g de jengibre fresco y pelado
  • 2 dientes de ajo, pelados
  • 2 cdas de aceite de ajonjolí
  • 250 g de carne molida de cerdo
  • 1 cdita de azúcar refinada
  • 1 cda de vinagre de vino blanco
    1 cda de vinagre de arroz
  • 1 cda de salsa de soya
    1 cda de salsa de soya, tipo tamari, y un poco más para servir
  • 25 hojas de pasta wonton
  • 500 g de agua
  • 2 cdas de aceite vegetal
  • pasta de wasabi, lista para usar para servir

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 pieza

Sód 225.1 mg
Białko 4.9 g
Kalorie 591.7 kJ / 141.4 kcal
Tłuszcz 4.8 g
Błonnik 0.7 g
Tłuszcz nasycony 1.1 g
Węglowodany 19 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...