Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Para el relleno
- 4 cebollas cambray, peladas, en trozos de 2 cm
- 10 g de jengibre fresco y pelado
- 2 dientes de ajo, pelados
- 2 cdas de aceite de ajonjolí
- 250 g de carne molida de cerdo
- 1 cdita de azúcar refinada
-
1
cda de vinagre de vino blanco
lub 1 cda de vinagre de arroz -
1
cda de salsa de soya
lub 1 cda de salsa de soya, tipo tamari y un poco más para servir - 25 hojas de pasta wonton
- 500 g de agua
- 2 cdas de aceite vegetal
- pasta de wasabi, lista para usar, para servir
- Wartości odżywcze
- na 1 pieza
- Kalorie
- 591.7 kJ / 141.4 kcal
- Białko
- 4.9 g
- Węglowodany
- 19 g
- Tłuszcz
- 4.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.1 g
- Błonnik
- 0.7 g
- Sód
- 225.1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Satay de pollo con salsa de cacahuetes (Hestan Cue™)
2u. 25min
Costillas teriyaki
1h 30min
Paella mixta (Hestan Cue™)
40 min
Momo
2h
Costillas teriyaki
1h 30min
Sal roja
5min
Sal de comino
5min
Sushi California
1h
Kibbeh con salsa de yogur
1h
Rollos primavera de camarón con salsa agridulce
1h 15 min
Bowl de carne coreano TM6
1h
Gyoza (dumplings)
1h 30min