
Urządzenia i Akcesoria
Gyozas japonesas
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 50 min
25 piezas
Składniki
Para el relleno
-
4 cebollas cambray peladas, en trozos de 2 cm
-
10 g de jengibre fresco y pelado
-
2 dientes de ajo, pelados
-
2 cdas de aceite de ajonjolí
-
250 g de carne molida de cerdo
-
1 cdita de azúcar refinada
-
1 cda de vinagre de vino blanco
-
1 cda de salsa de soya
-
25 hojas de pasta wonton
-
500 g de agua
-
2 cdas de aceite vegetal
-
pasta de wasabi, lista para usar para servir
Wartości odżywcze na 1 pieza
Kalorie
141.4 kcal /
591.7 kJ
Białko
4.9 g
Tłuszcz
4.8 g
Węglowodany
19 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
1.1 g
Sód
225.1 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Viaje a Japón
10 Przepisów
Meksyk
Meksyk