Albóndigas en salsa de tomate en cocción lenta TM6

Albóndigas en salsa de tomate en cocción lenta TM6

4.0 45 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 40 min
4 porciones

Składniki

  • 60 g de queso parmesano en trozos
  • 300 g de carne molida de res
  • 300 g de carne molida de cerdo
  • 1 huevo
  • 1 cdita de orégano seco
  • 1 - 2 cdita de sal o al gusto
  • ¼ cdita de pimienta negra recién molida o al gusto
  • 3 dientes de ajo pelado y en mitades
  • 20 g de aceite de oliva
  • 200 g de cebolla en gajos (1 cm)
  • 50 g de vino tinto
  • 800 g de jitomate triturado
  • 50 g de puré de tomate
  • 5 g de azúcar

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 4 porciones

Sód 2798 mg
Białko 144 g
Kalorie 8479 kJ / 2026 kcal
Tłuszcz 138 g
Błonnik 12.1 g
Tłuszcz nasycony 58 g
Węglowodany 36 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...