Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g de queso parmesano, en trozos
- 300 g de carne molida de res
- 300 g de carne molida de cerdo
- 1 huevo
- 1 cdita de orégano seco
- 1 - 2 cdita de sal, o al gusto
- ¼ cdita de pimienta negra recién molida, o al gusto
- 3 dientes de ajo, pelado y en mitades
- 20 g de aceite de oliva
- 200 g de cebolla, en gajos (1 cm)
- 50 g de vino tinto
- 800 g de jitomate triturado
- 50 g de puré de tomate
- 5 g de azúcar
- Wartości odżywcze
- na 4 porciones
- Kalorie
- 8479 kJ / 2026 kcal
- Białko
- 144 g
- Węglowodany
- 36 g
- Tłuszcz
- 138 g
- Tłuszcz nasycony
- 58 g
- Błonnik
- 12.1 g
- Sód
- 2798 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Filete de res con mantequilla de ajo a las hierbas Al vacío TM6
2h 15 min
Espagueti carbonara
40 min
Salsa boloñesa
35 min
Masa para pizza
1 Std.
Salsa Bechamel TM6
15 min
Echalots dorados 250 g
25 min
Lasaña boloñesa TM6
2 Std. 30 Min
Albóndigas al vapor (500 g)
30 min
Hamburguesas
40 min
Puré de papa
50 min
Lentejas
1h 30min
Espagueti a la boloñesa
50 min