Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g de queso parmesano, en trozos
- 300 g de carne molida de res
- 300 g de carne molida de cerdo
- 1 huevo
- 1 cdita de orégano seco
- 1 - 2 cdita de sal, o al gusto
- ¼ cdita de pimienta negra recién molida, o al gusto
- 3 dientes de ajo, pelado y en mitades
- 20 g de aceite de oliva
- 200 g de cebolla, en gajos (1 cm)
- 50 g de vino tinto
- 800 g de jitomate triturado
- 50 g de puré de tomate
- 5 g de azúcar
- Wartości odżywcze
- na 4 porciones
- Kalorie
- 8479 kJ / 2026 kcal
- Białko
- 144 g
- Węglowodany
- 36 g
- Tłuszcz
- 138 g
- Tłuszcz nasycony
- 58 g
- Błonnik
- 12.1 g
- Sód
- 2798 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Lentejas
1h 30 min
Espaguetti con albóndigas
55 min
Lasaña boloñesa TM6
2 godz. 30 min
Spaghetti con almejas y vino blanco
1h 30 min
Arroz asiático con verduras TM6
30 min
Albóndigas de ternera en salsa de tomate
10 min
Puchero
1h 40 min
Puré de papa
50min
Chuletas de cerdo con salsa de piña y patatas asadas al vacío TM6
3h 25 min
Echalots dorados 250 g
25 min
Pulpo con puré de betabel y chile manzano
2 godz.
Hamburguesas
40 Min