Osłona noża miksującego jest potrzebna.

Aby przygotować ten przepis, potrzebna jest osłona noża miksującego. Dowiedz się więcej

Albóndigas en salsa de tomate en cocción lenta TM6
TM6

Albóndigas en salsa de tomate en cocción lenta TM6

4.0 (41 ocen)

Składniki

  • 60 g de queso parmesano, en trozos
  • 300 g de carne molida de res
  • 300 g de carne molida de cerdo
  • 1 huevo
  • 1 cdita de orégano seco
  • 1 - 2 cdita de sal, o al gusto
  • ¼ cdita de pimienta negra recién molida, o al gusto
  • 3 dientes de ajo, pelado y en mitades
  • 20 g de aceite de oliva
  • 200 g de cebolla, en gajos (1 cm)
  • 50 g de vino tinto
  • 800 g de jitomate triturado
  • 50 g de puré de tomate
  • 5 g de azúcar

Wartości odżywcze
na 4 porciones
Kalorie
8479 kJ / 2026 kcal
Białko
144 g
Węglowodany
36 g
Tłuszcz
138 g
Tłuszcz nasycony
58 g
Błonnik
12.1 g
Sód
2798 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy