![Brulee de arroz y chabacano en cocción lenta TM6 Brulee de arroz y chabacano en cocción lenta TM6](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/130fee46-6bcd-462c-9b4d-55616efde0b8/Derivates/e4b73495-cf6d-4469-9cb4-4b1fd8b42122.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 70 g de chabacanos deshidratados
- 120 g arroz de grano corto, (para arroz con leche)
- 90 g de azúcar refinada
- 1000 g de leche entera
- 10 cdas azúcar refinada, la necesaria para espolvorear
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 729 kJ / 174 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 29 g
- Tłuszcz
- 4 g
- Tłuszcz nasycony
- 2 g
- Błonnik
- 1.5 g
- Sód
- 46 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Terrina de cerdo, pollo y foie gras con chutney de higos al oporto
10hod. 30min
Pastel de frutas con ron
1 Std. 20 Min
Pastel pink velvet
7h 20 min
Sheer berenj (pudín de arroz)
1sa
Sericaia con mermelada de ciruelas
1sa 15 dk
Fruit cake
4sa
Buñuelos de rodilla y ganache de chocolate Oaxaqueño
50min
Crepas Suzette
1sa 15 dk
Atole de canela
35min
Mousseline (crema pastelera de mantequilla)
20min
Pay de manzana casero
2 Std. 20 Min
Atole de guayaba
40min