Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 70 g de chabacanos deshidratados
- 120 g arroz de grano corto, (para arroz con leche)
- 90 g de azúcar refinada
- 1000 g de leche entera
- 10 cdas azúcar refinada, la necesaria para espolvorear
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 729 kJ / 174 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 29 g
- Tłuszcz
- 4 g
- Tłuszcz nasycony
- 2 g
- Błonnik
- 1.5 g
- Sód
- 46 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Adobo básico
30 min
Postre melba de duraznos
35min
Peras al vino tinto Cocción lenta TM6
5h
Pastel de tres leches con rompope
2h
Agua de horchata
15min
Peras al vino tinto y vainilla
1h 10min
Natilla líquida de licor de Damiana (Baja California Sur)
25min
Boloñesa de avellanas
35min
Buñuelos de feria con miel de guayaba y piloncillo
55min
Pudín de pan
3h
Pollo con mole almendrado
2h
Rosca de naranja (Black Diamond)
2h