Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Masa
- 250 g de agua
-
15
g de levadura prensada fresca
lub 1 ½ cdita de levadura seca instantánea - 1 cdita de polvo para hornear
- 430 g de harina de trigo
- 50 g de azúcar
- 1 cdita de sal fina
Relleno
- 4 piezas de cebolla de cambray, en mitades
- 400 g de carne molida de cerdo
- 2 cda de salsa de soya
- 1 cda de sake
- ½ cdita de sal fina, o al gusto
- ½ cdita de pimienta blanca molida, o al gusto
- 10 g de azúcar
- 1 pizca de polvo de 5 especias
- 2 cda de aceite de ajonjolí
Para terminar
- harina de trigo, para espolvorear
- 250 g de agua
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 878 kJ / 210 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 31 g
- Tłuszcz
- 5 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Chilli con carne en cocción lenta TM6
5h 5min
Onigirazu (sándwiches de arroz japoneses)
1 Std. 10 Min
Rollos de pizza TM6
1h 45min
Panes al vapor
40min
Ramen japonés
1 Std. 40 Min
Pollo tika masala
6 Std. 40 Min
Panecillos al vapor rellenos de carne de cerdo (Baozi)
2h 10min
Dumplings de camarón (Xia jiao)
1h 15min
Rollos de pizza
1h
Char siu bao (panes al vapor rellenos)
1h 30min
Pollo con ajonjolí
40min
Gyoza (dumplings)
1h 30min