![Brioches de remolacha Brioches de remolacha](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/d172e142ebc3a4c3f4e4c4540e0cf83f/Derivates/3b8b6bbd09d8a6bcdcb2e1f79920346d2000c58d.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 - 220 g de remolacha cocida en trozos
- 100 g de agua
- 500 g de harina de trigo
- 2 huevo
- 50 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos
-
15
g de levadura prensada fresca
lub 1 ½ cucharadita levadura de panadería deshidratada - 1 cucharadita de sal
- 2 cucharadas de leche
-
1
cucharada de semillas de nigella
lub 1 cucharada de semillas de sésamo negro
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 1057 kJ / 252 kcal
- Białko
- 7.6 g
- Węglowodany
- 41.2 g
- Tłuszcz
- 6.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.1 g
- Błonnik
- 2.5 g
- Sód
- 266.9 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bombones Navideños
1 godz.
Smoothie de frambuesa y mango con cúrcuma
5min
Espuma de fresas
5min
Granola de coco y almendra
45 min
Galette de calabacín y tomate
1 Std. 30 Min
Bundt cake de calabacín y cacao
1 godz. 10 min
Masa de pan básica
1 godz.
Limonada
5min
Menú: Pan vienés. Ratatouille. Petits fours para dos
1h 15min
Pan de chía y almendras con topping de aguacate
1h 40min
Tostas de crema de salmón y lombarda
20 min
Pan plegado de ajo y hierbas
1h 40min