Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 克 油
- 2 片 姜
- 60 克 沙茶酱
- 100 克 洋葱 ,切丝
- 200 克 水
- 25 克 生抽
- 5 克 糖
- 200 克 肥牛片
- 100 克 芹菜 ,切段
- 100 克 金针菇 ,切段
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 2560.5 kJ / 612.5 kcal
- Białko
- 20.7 g
- Węglowodany
- 15.8 g
- Tłuszcz
- 52.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 14.6 g
- Błonnik
- 2.4 g
- Sód
- 925 mg