盐水卤猪肚
TM6 TM5

盐水卤猪肚

5.0 (1 ocena)

Składniki

  • 1400 克 水
  • 1 小块 桂皮
  • 2 颗 八角
  • 2 片 香叶
  • 5 个 白豆蔻
  • 2 个 草果 ,拍扁
  • 10 克 花椒
  • 30 克 姜 ,切厚片
  • 3 支 葱 ,打结
  • 50 克 料酒
  • 30 克 盐
  • 600 克 猪肚 ,熟的,切丝(半成品)(见要诀)

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
465.3 kJ / 111.3 kcal
Białko
15.2 g
Węglowodany
0.9 g
Tłuszcz
5.1 g
Tłuszcz nasycony
2.4 g
Błonnik
0.1 g
Sód
468.4 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy