Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 - 4 颗 干香菇 ,提前放入水里泡软
- 20 克 干松茸 ,提前放入水里泡软
- 40 克 蟹味菇
- 20 克 虫草花 ,新鲜的
- 30 克 综合菌菇 ,选择鸡枞菌
- 2 片 葱 ,切片
- 2 根 姜 ,切段
- 1400 克 水
- 5 - 7 克 盐 ,根据个人口味调整
- 3 - 4 颗 红枣
- Wartości odżywcze
- na 1 个
- Kalorie
- 648 kJ / 155 kcal
- Białko
- 5.9 g
- Węglowodany
- 30.9 g
- Tłuszcz
- 0.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 4 g
- Sód
- 2363.2 mg