Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 5 g d'algues variées, séchées
- 1 c. à café de graines de fenouil
- 1 c. à café de ciboulette, séchée et ciselée
- 1 c. à café de citronnelle déshydratée
- 15 g de gros sel
- 1 c. à café de thym citron, séché
- Wartości odżywcze
- na 50 g
- Kalorie
- 87 kJ / 21 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 1 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 3 g
- Sód
- 4931 mg
Alternatywne przepisy
Petits pains aux noix
4 godz. 30 min
Baguette tradition
15h 25min
Sauce tomate
40 min
Sauce ail-ciboulette
5min
Baguette au sarrasin
15h 25min
Baguette en épis au sésame
15h 45min
Pain lagana grec
3h 15min
Mélange pour marinade de viande ou poisson
10min
Pain au romarin méditerranéen
1 Std. 55 Min
Sorbet citron-estragon et biscuits à la noisette
12 Std. 25 Min
Fond de viande
3h
Croissants au beurre
16 Std. 15 Min