![Assaisonnement pour poisson aux algues Assaisonnement pour poisson aux algues](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/20f8aa543b1692205a6b83fd509ee9c5/Derivates/9b14a5d7f2cdfb2593b6bb1e54476f8d8287bda3.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 5 g d'algues variées, séchées
- 1 c. à café de graines de fenouil
- 1 c. à café de ciboulette, séchée et ciselée
- 1 c. à café de citronnelle déshydratée
- 15 g de gros sel
- 1 c. à café de thym citron, séché
- Wartości odżywcze
- na 50 g
- Kalorie
- 87 kJ / 21 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 1 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 3 g
- Sód
- 4931 mg
Alternatywne przepisy
Nems au poulet sauce Buffalo
1 godz. 30 min
Sauce américaine
55 min
Soupe de poisson
20min
Mantecados (Biscuits sablés andalous)
2h
Cabillaud à la sauce tomate
30 min
Marmite du pêcheur
50 min
Gelato au gorgonzola, poires sautées et noix grillées
16 Std. 15 Min
Soupe de poissons
45 min
Empanadillas de poulpe
1 godz. 30 min
Pizza à la mozzarella de noix de cajou (Matthew Kenney)
Brak ocen
Ragoût de fruits de mer et poisson à la tomate
50 min
Poulet piri-piri avec salade de crudités
7 Std. 20 Min