蘑菇濃湯

4.5 2 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
2 人份

Składniki

  • 蘑菇 切塊
    200 克
  • 250 - 300 克
  • 牛奶
    100 克
  • 蔬菜高湯塊 (可用於0.5公升)
    ½
    ½ 滿茶匙 蔬菜高湯醬
  • 麵粉
    25 克
  • 1 - 2 小撮
  • 鮮奶油
    25 克
  • 新鮮巴西利 只取葉子
    2 枝
  • 奶油乳酪 (opcjonalnie)
    20 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 328.2 mg
Białko 6.3 g
Kalorie 592.1 kJ / 141.5 kcal
Tłuszcz 6.7 g
Błonnik 1.4 g
Tłuszcz nasycony 4 g
Węglowodany 15.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...