Urządzenia i Akcesoria
Buckwheat Lasagne
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
8 portions
Składniki
Buckwheat Pasta
-
buckwheat flour400 g
-
water120 g
-
medium eggs2
-
fine sea salt½ tsp
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)60 g
-
fresh parsley thick stems removed, cut in pieces4 sprigs
Bolognese Sauce
-
garlic cloves2
-
onions quartered150 g
-
carrots cut in pieces100 g
-
olive oil15 g
-
fresh button mushrooms halved or quartered200 g
-
sausage meat broken in pieces (see tip)200 g
-
beef mince broken in pieces500 g
-
red wine100 g
-
passata preferably homemade800 g
-
fine sea salt or to taste½ tsp
-
ground black pepper or to taste½ tsp
-
fresh thyme1 sprig
-
bay leaf1
Béchamel Sauce
-
buckwheat flour70 g
-
unsalted butter diced70 g
-
milk700 g
-
fine sea salt2 pinches
-
ground black pepper3 pinches
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
770.7 mg
Białko
32.5 g
Kalorie
2853.3 kJ /
682 kcal
Tłuszcz
36.1 g
Błonnik
8.9 g
Tłuszcz nasycony
15.4 g
Węglowodany
60.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beetroot and Horseradish Relish (Chrain)
50 min
White Tom Yum Seafood Noodles
1 godz.
Vegan Oyster Mushroom Soup
40 min
Pink Waffles with Fruit
30 min
Gluten-free Sponge Cake
1 godz. 10 min
New potato and asparagus salad with dill pesto
40 min
Panellets
11 godz. 20 min
Asparagus cream soup
30 min
Vegan Butter
2 godz.
Cashew Milk (Metric)
5 min
Butter Mochi with Pineapple Sherbet (Matthew Kenney)
11 godz. 40 min
Dairy-free pumpkin soup
30 min