Corn Pudding - Pastelera de Choclo

Corn Pudding - Pastelera de Choclo

3.5 11 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions

Składniki

  • frozen sweetcorn kernels (see tip)
    1000 g
  • fresh basil leaves
    6
  • onions quartered
    450 g
  • olive oil
    50 g
  • paprika or to taste
    1 - 2 tsp
  • unsalted butter for greasing
    5 g
  • fine sea salt
    2 tsp
  • caster sugar plus extra for sprinkling
    45 g
  • milk
    100 g
  • ground black pepper
    1 pinch

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 319 kcal / 1335 kJ
Białko 6 g
Tłuszcz 10 g
Węglowodany 50 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...