Urządzenia i Akcesoria
Gluten Free Lemon Cupcakes
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
24 pieces
Składniki
-
sugar plus extra for sprinkling130 g
-
vanilla sugar1 Tbsp
-
lemons thin peelings of skin only3 - 4
-
medium eggs4
-
sunflower oil120 g
-
yoghurt lemon flavoured125 g
-
lemon juice20 g
-
gluten free plain white flour180 g
-
cornflour50 g
-
gluten-free baking powder1 tsp
-
dried instant yeast1 tsp
-
fine sea salt1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
2.46 g
Kalorie
503 kJ /
120 kcal
Tłuszcz
6.33 g
Węglowodany
13.32 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gluten-free Sponge Cake
1 godz. 10 min
Gluten-free Puff Pastry
1 godz. 30 min
Sponge Cake
1 godz. 50 min
Cake in a Jar
35 min
Gluten-free Christmas Cake
732 godz. 30 min
Sponge cake
1 godz. 50 min
Blueberry Vanilla Choc Brownies
2 godz. 5 min
Chocolate Chip Gluten-Free Loaf
1 godz. 10 min
Gluten-free Chocolate Brownies
1 godz.
Chocolate Jaffa Cake (Gluten Free)
2 godz. 50 min
Gluten-free Coconut and Raspberry Muffins
1 godz.
Gluten-free Carrot and Orange Cake
2 godz.