
Urządzenia i Akcesoria
Seafood Soup with Gluten-free Bread
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
6 portions
Składniki
Gluten-free Bread
-
buckwheat grains80 g
-
water240 g
-
dried instant yeast1 ½ tsp
-
brown sugar1 tsp
-
gluten-free bread flour plus extra for dusting250 g
-
olive oil plus extra for greasing15 g
-
fine sea salt to taste½ - 1 tsp
Seafood Soup
-
garlic clove1
-
shallots60 g
-
olive oil30 g
-
dried chilli flakes1 pinch
-
prawns, raw, peeled, deveined120 g
-
raw squid rings300 g
-
passata400 g
-
white wine100 g
-
water80 g
-
fine sea salt1 pinch
-
ground black pepper2 pinches
-
fresh mussels cleaned and debearded400 g
-
white fish fillets, skinless boneless (e.g. cod, haddock, sea bass), cut in pieces (3-4 cm)300 g
-
fresh parsley leaves roughly chopped, for garnishing
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
856.9 mg
Białko
31.5 g
Kalorie
1543.7 kJ /
369 kcal
Tłuszcz
9.8 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
1.7 g
Węglowodany
34.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Mussels Mariniere
Brak ocen
Steamed Hake and Sliced Vegetable Parcels
1 godz.
Christmas Hot Chocolate
15 min
Gluten-free Scones with Berry Chia Jam
1 godz.
Slow-cooked Oxtail with Parmesan Polenta
8 godz. 40 min
Lemon Grass, Ginger and Jalapeño Marinade
5 min
Mixed Seafood Risotto
40 min
Bamia (Okra Lamb Stew)
1 godz. 50 min
Creamy Mushroom Soup
20 min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 min
Orange Chiffon Cake
1 godz. 15 min
Fish and Potatoes with Tomato Sauce
50 min