Pineapple and Rum Pancakes

Pineapple and Rum Pancakes

4.5 8 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 40 min
10 portions

Składniki

Pancake Batter
  • plain flour
    150 g
  • caster sugar
    80 g
  • sunflower oil plus extra for frying
    40 g
  • coconut milk
    300 g
  • large eggs
    3
  • water
    100 g
Filling
  • fresh pineapple cut in pieces
    100 g
  • brown sugar
    70 g
  • white rum (opcjonalnie)
    20 g
  • desiccated coconut
    20 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 251 kcal / 1054 kJ
Białko 4.3 g
Tłuszcz 13.4 g
Węglowodany 27.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...