Pasta fresca con farina di ceci (senza glutine, senza zucchero)

Pasta fresca con farina di ceci (senza glutine, senza zucchero)

2.7 3 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 porzioni

Składniki

  • 300 g di farina di ceci (vedere consigli)
  • 3 uova
  • 1 ½ cucchiaio di olio extravergine di oliva
  • ¼ di cucchiaino di sale

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 93.8 mg
Białko 20.9 g
Kalorie 1602 kJ / 383 kcal
Tłuszcz 13.4 g
Błonnik 8.1 g
Tłuszcz nasycony 1.9 g
Węglowodany 43.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...