Pasta fresca con farina di ceci (senza glutine, senza zucchero)

Pasta fresca con farina di ceci (senza glutine, senza zucchero)

3.0 2 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 porzioni

Składniki

  • di farina di ceci (vedere consigli)
    300 g
  • uova
    3
  • di olio extravergine di oliva
    1 ½ cucchiaio
  • di sale
    ¼ di cucchiaino

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 383 kcal / 1602 kJ
Białko 20.9 g
Tłuszcz 13.4 g
Węglowodany 43.6 g
Błonnik 8.1 g
Tłuszcz nasycony 1.9 g
Sód 93.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...