Wersje kompatybilne
Pasta fresca con farina di ceci (senza glutine, senza zucchero)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g di farina di ceci (vedere consigli)
- 3 uova
- 1 ½ cucchiaio di olio extravergine di oliva
- ¼ di cucchiaino di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1602 kJ / 383 kcal
- Białko
- 20.9 g
- Węglowodany
- 43.6 g
- Tłuszcz
- 13.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.9 g
- Błonnik
- 8.1 g
- Sód
- 93.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Lingue croccanti
45min
Pagnotta rustica
3u.
Pane integrale alla curcuma
16h
Focaccia integrale con cipolle e peperoni (TM6)
3h 20min
Tagliatelle di farro con cavolo verza
1 Std. 30 Min
Pane con frutta secca
55min
Sostituto del sale (TM6)
20min
Panini integrali alla paprika
3h 30min
Crostata di mele con Affettatutto Bimby® (TM6)
1 Std.
Pane proteico
1 Std. 30 Min
Pesto di zucchine e basilico
20min
Piadina (vegan)
45min