
Urządzenia i Akcesoria
Pasta fresca con farina di ceci (senza glutine, senza zucchero)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 porzioni
Składniki
-
di farina di ceci (vedere consigli)300 g
-
uova3
-
di olio extravergine di oliva1 ½ cucchiaio
-
di sale¼ di cucchiaino
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
383 kcal /
1602 kJ
Białko
20.9 g
Tłuszcz
13.4 g
Węglowodany
43.6 g
Błonnik
8.1 g
Tłuszcz nasycony
1.9 g
Sód
93.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Buono, senza
80 Przepisów
Włochy
Włochy