Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g di mandorle tostate non salate
- 80 g di zucchero semolato
- 250 g di panna (30-40% di grassi)
- 250 g di latte intero
- 1 fialetta di aroma di mandorla
- 10 g di fruttosio
- 3 g di agar agar
Gelatina all’arancia
- 250 g di succo d'arancia filtrato
- 10 g di zucchero semolato
- 2 g di agar agar
- ½ limone, il succo spremuto fresco
Terminare la preparazione
- 50 g di cioccolato fondente
- Wartości odżywcze
- na 500 g
- Kalorie
- 9707.8 kJ / 2320.2 kcal
- Białko
- 36.3 g
- Węglowodany
- 185.5 g
- Tłuszcz
- 165.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 76.3 g
- Błonnik
- 15.5 g
- Sód
- 633.5 mg
Alternatywne przepisy
Biscotti con semi di girasole
1 Std.
Pane di grano saraceno a fermentazione naturale (senza glutine)
25h
Focaccia millebolle
28sa
Biscotti papà
1 Std. 30 Min
Brunelle
2 Std.
Mousse alla frutta con palline di popcorn
Brak ocen
Sorbetto alle ciliegie
Brak ocen
La colomba perfetta
7h
Gelato leggero alle albicocche
10 Min
Gelato al caramello con popcorn
8 Std.
Gelato al melone
15 Min
Gelato alla banana
8 Std. 15 Min