Gelato al parrozzo
TM6 TM5 TM31

Gelato al parrozzo

3.7 (3 oceny)

Składniki

  • 80 g di mandorle tostate non salate
  • 80 g di zucchero semolato
  • 250 g di panna (30-40% di grassi)
  • 250 g di latte intero
  • 1 fialetta di aroma di mandorla
  • 10 g di fruttosio
  • 3 g di agar agar

Gelatina all’arancia

  • 250 g di succo d'arancia filtrato
  • 10 g di zucchero semolato
  • 2 g di agar agar
  • ½ limone, il succo spremuto fresco

Terminare la preparazione

  • 50 g di cioccolato fondente

Wartości odżywcze
na 500 g
Kalorie
9707.8 kJ / 2320.2 kcal
Białko
36.3 g
Węglowodany
185.5 g
Tłuszcz
165.9 g
Tłuszcz nasycony
76.3 g
Błonnik
15.5 g
Sód
633.5 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy