Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g di mandorle tostate non salate
- 80 g di zucchero semolato
- 250 g di panna (30-40% di grassi)
- 250 g di latte intero
- 1 fialetta di aroma di mandorla
- 10 g di fruttosio
- 3 g di agar agar
Gelatina all’arancia
- 250 g di succo d'arancia filtrato
- 10 g di zucchero semolato
- 2 g di agar agar
- ½ limone, il succo spremuto fresco
Terminare la preparazione
- 50 g di cioccolato fondente
- Wartości odżywcze
- na 500 g
- Kalorie
- 9707.8 kJ / 2320.2 kcal
- Białko
- 36.3 g
- Węglowodany
- 185.5 g
- Tłuszcz
- 165.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 76.3 g
- Błonnik
- 15.5 g
- Sód
- 633.5 mg
Alternatywne przepisy
Pesto mandorle e basilico
10min
Polvere di funghi
10min
Frittelle di spaghetti di patate dolci
Brak ocen
Marinata per pollo piccante
10min
Riccioli mantovani
1 godz. 20 min
Biscotti di Pasqua ripieni di crema Bimby® al limone
2 godz.
Biscotti al cocco (senza glutine)
30 min
Nidi pasquali meringa, frutta e cioccolato
30 min
Ghee
20min
Frullato rosso
10min
Crostata morbida allo yogurt e frutta
4h 30min
Torta ricotta e cacao (senza glutine)
50min