Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 5 g de graines de fenouil
- 1 c. à soupe de fleurs d'hibiscus séchées ou de poudre d'hibiscus
- 1 c. à soupe d'estragon déshydraté
- 15 g de gros sel
- Wartości odżywcze
- na 20 g
- Kalorie
- 86 kJ / 21 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 1 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 3 g
- Sód
- 446 mg
Alternatywne przepisy
Brioche tressée
14 godz. 40 min
Brioche végétalienne aux fruits secs
2h
Poudre de champignon
5min
Brioche butchy à la fleur d'oranger
3h
Pain au maïs portugais
5h
Pain torsadé au kamut
4h 10min
Stollen
3h 45min
Brioche espagnole
2 Std. 45 Min
Brioche plissée crème aux agrumes
4h
Brioche à la crème de whisky
3 godz. 35 min
Gâteau aux épices et au chocolat
2h 10min
Sorbet de fruits rouges
10 min