Spaghetti à la betterave, aux noix et au bleu

Spaghetti à la betterave, aux noix et au bleu

3.4 5 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions

Składniki

  • 300 g de betterave cuite coupée en morceaux
  • 300 g de farine de blé
  • 100 g de semoule de blé dur fine
  • 3 œufs
  • 2 c. à soupe d'huile d'olive
  • 1 c. à café de sel
  • 100 g de cerneaux de noix
  • 250 g de bleu d'Auvergne coupé en morceaux
  • 100 g de crème liquide légère
  • 2 pincées de sel
  • 4 pincées de poivre fraîchement moulu

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 357.8 mg
Białko 37.5 g
Kalorie 4318.3 kJ / 1030.8 kcal
Tłuszcz 51.3 g
Błonnik 7.8 g
Tłuszcz nasycony 6.3 g
Węglowodany 98.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...