
Urządzenia i Akcesoria
Spaghetti noir aux gambas
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
de persil frais10 g
-
de gambas non décortiquées400 g
-
de farine de blé1 c. à soupe
-
de lait100 g
-
de crème de soja200 g
-
gousses d'ail4
-
d'huile d'olive20 g
-
de tomates cerise coupées en deux200 g
-
de sel2 c. à café
-
de poivre moulu1 pincée
-
d'eau1500 g
-
de pâtes sèches, type spaghetti (noir)300 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
295 kcal /
1234 kJ
Białko
21 g
Tłuszcz
5 g
Węglowodany
41 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Black Collection
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks