Urządzenia i Akcesoria
Zonnevisfilets, vereerde rijst en truffelsap
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 porties
Składniki
-
Parmezaanse kaas in stukken100 g
-
sjalotten70 g
-
olijfolie15 g
-
verse zwarte truffel in tapenade (zie tip)2 tl
-
zwarte rijst (zie tip)320 g
-
water1000 g
-
witte wijn200 g
-
verse zonnevis 4 filets (zie tip)800 g
-
truffelolie om te besprenkelen
-
fleur de sel naar eigen smaak
-
mascarpone30 g
-
verse zwarte truffel (opcjonalnie) geraspt (zie tip)10 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
42.5 g
Kalorie
2500 kJ /
598.2 kcal
Tłuszcz
31 g
Błonnik
4.2 g
Węglowodany
28.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Black Collection
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Varkensvlees Wellington met groene erwten duxelles
1 godz. 15 min
Groene Overheerlijke Avocado-Komkommersalade
Brak ocen
Pad Thai
45 min
Îles Flottantes' in Witte Chocoladecrème en Rozenwater
Brak ocen
Tunesische Chorba
45 min
Meal Prep - Spinazie | Spinazie en skyr plukbrood, fruit smoothie en mini cheesecakes in potjes
Brak ocen
Inktvis, chorizo en witte bonenstoofpot
5 godz. 30 min
Geroosterde Inktvis en Gnocchi met Paprika en Groene Mojo
2 godz.
Gestoomde zeetong met kruiden en wortelmousseline
1 godz. 5 min
Hazelnootbavarois
6 godz. 40 min
Witte Bonensoep met Aardappelen en Chorizo
35 min
Gebakken varkenskarbonade-rijst, Hong Kong-stijl
1 godz. 30 min