Urządzenia i Akcesoria
Zonnevisfilets, vereerde rijst en truffelsap
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 porties
Składniki
-
Parmezaanse kaas in stukken100 g
-
sjalotten70 g
-
olijfolie15 g
-
verse zwarte truffel in tapenade (zie tip)2 tl
-
zwarte rijst (zie tip)320 g
-
water1000 g
-
witte wijn200 g
-
verse zonnevis 4 filets (zie tip)800 g
-
truffelolie om te besprenkelen
-
fleur de sel naar eigen smaak
-
mascarpone30 g
-
verse zwarte truffel (opcjonalnie) geraspt (zie tip)10 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
42.5 g
Kalorie
2500 kJ /
598.2 kcal
Tłuszcz
31 g
Błonnik
4.2 g
Węglowodany
28.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Black Collection
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Salade van Kool en Wortel met Feta
15 min
Pindakaas Bosbessen Rolls
Brak ocen
Bietencarpaccio met Burrata
Brak ocen
Amandelijs (zonder toegevoegde suiker)
Brak ocen
Spaanse brunch
1 godz. 15 min
Bernse Aardappelrösti met Spek
Brak ocen
Vietnamese gegrilde kip met citroengras en rijst (glutenvrij)
30 min
Vijfkruiden varkensvlees met rijst
50 min
Pad Thai
45 min
Thaise pinda kip met kokosrijst
1 godz.
Wraps met Kip, Roomkaas en Tandoori
Brak ocen
Gestoomde bun bahn mi burgers met gepekelde wortelen
45 min