Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 - 2 dientes de ajo
- 100 g de jitomate deshidratado en aceite, escurridos
- 1 cucharada de orégano seco
- 1 - 2 filetes de anchoa en aceite, (y una cucharada de su aceite)
- 180 gramos de crema
- 2 pizcas de pimienta
- Wartości odżywcze
- na 1 receta completa
- Kalorie
- 1704 kJ / 408 kcal
- Białko
- 7.6 g
- Węglowodany
- 11.5 g
- Tłuszcz
- 30.8 g
- Błonnik
- 1.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Dip de espinaca y alcachofa
20 Min
Botana sorpresa
15 Min
Ceviche de pepino y jícama
10 Min
Crema de jitomate
30 Min
Tacos de lechuga
1 Std.
Tacos de lechuga Hunan
35 Min
Aderezo de mostaza y vinagre balsámico
5 Min
Aguachile de pepino y palmitos
15 Min
Botana fresca de surimi
10 Min
Salmón balsámico y fideos de calabacita
25 Min
Pescado para taquear
25 Min
Fideo seco en salsa de chiles
35 Min