Dip de jitomates deshidratados

Dip de jitomates deshidratados

4.2 20 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
1 receta completa

Składniki

  • 1 - 2 dientes de ajo
  • 100 g de jitomate deshidratado en aceite , escurridos
  • 1 cucharada de orégano seco
  • 1 - 2 filetes de anchoa en aceite , (y una cucharada de su aceite)
  • 180 gramos de crema
  • 2 pizcas de pimienta

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 receta completa

Kalorie 1704 kJ / 408 kcal
Białko 7.6 g
Węglowodany 11.5 g
Tłuszcz 30.8 g
Błonnik 1.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...