![Dip de jitomates deshidratados Dip de jitomates deshidratados](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/92264_744-0-3059-3059.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 - 2 dientes de ajo
- 100 g de jitomate deshidratado en aceite, escurridos
- 1 cucharada de orégano seco
- 1 - 2 filetes de anchoa en aceite, (y una cucharada de su aceite)
- 180 gramos de crema
- 2 pizcas de pimienta
- Wartości odżywcze
- na 1 receta completa
- Kalorie
- 1704 kJ / 408 kcal
- Białko
- 7.6 g
- Węglowodany
- 11.5 g
- Tłuszcz
- 30.8 g
- Błonnik
- 1.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Chowder de queso
35 min
Ensalada César
15min
Botana de ricotta y espinaca
1 Std.
Ensalada César
10 min
Montaditos de queso azul y manzana
30 Min
Dip de ostiones y espinaca
15min
Dip de espinaca y alcachofa
20 Min
Botana fresca de surimi
10 min
Aderezo de mostaza y vinagre balsámico
5 min
Tapenade de aceitunas negras
5 min
Crema de jitomate
30 Min
Tacos de lechuga Hunan
35 min