Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 g de jengibre, pelado
- 90 g de hongos shiitake frescos
- 85 g de aceite de oliva
- 8 ramas de cebollín
- 1 rama de perejil chino fresco
- 25 g de pistaches pelados, tostado
- ½ cdita de sal
- 30 g de vinagre de manzana
- 1 pieza betabel, crudo, pelado y en láminas
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 2150 kJ / 512 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 18 g
- Tłuszcz
- 49 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crema de jitomate
30 min
Crema de calabacita, cilantro y chile
40 min
Ensalada de coles de bruselas
35 Min
Alcachofas con aderezo de ajo
1 Std. 15 Min
Caldillo de tomate al chipotle
30 min
Salsa verde cocida
30 min
Betabeles con alioli de cilantro
55 Min
Sopa de jitomate y queso de cabra
20 Min
Sopa de jitomate y elote
40 min
Ensalada de betabel
1 godz. 10 min
Lasaña de calabacita y jitomate
4 godz. 10 min
Jocoque con pepino
5 Min