Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de bizcochos de soletilla en trozos
- 70 g de café solo frío
- 1 cucharada de café soluble
- 1 cucharada de licor de almendra (opcjonalnie)
- 250 g de queso mascarpone
- 60 g de azúcar glas
- 30 g de cacao puro en polvo
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 229 kJ / 54 kcal
- Białko
- 0.9 g
- Węglowodany
- 3.8 g
- Tłuszcz
- 4.2 g
- Błonnik
- 0 g
Alternatywne przepisy
Turrón de nata y nueces
24 Std.
Turrón Cheesecake de chocolate blanco
12h 15min
Pastel semifrío de praliné de avellanas
13h
Mazapán y nueces al caramelo
Nenhuma avaliação
Trufas de tiramisú
45 min
Terrina de conejo con ciruelas y ajo negro
34h
Tagliatelle de cacao con gorgonzola, pera y nueces
1h 30 min
Crujiente de almendras
1h
Helado de canela
9h
Crujientes de carrillera ibérica al vino tinto con dátiles
2h 20min
Eclairs de crema de calabaza con frosting de mantequilla a la naranja
4h 30 min
Pastel de turrón y chocolate
3 Std. 50 Min