Cheesecake de melocotón con flores comestibles

Cheesecake de melocotón con flores comestibles

3.8 6 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 4 godz. 25 min
10 raciones

Składniki

  • hojas de gelatina (de 2 g cada una)
    5
  • de copos de avena
    150 g
  • de dátiles sin hueso en cuartos
    60 g
  • de aceite de coco
    40 g
  • de melocotones pelados, sin hueso, partidos por la mitad y en rodajas de 2-3 mm
    600 g
  • de azúcar
    90 g
  • de zumo de limón
    1 cucharada
  • de leche
    200 g
  • extracto natural de vainilla
    1 cucharadita
  • de queso cremoso
    500 g
  • flores comestibles para decorar
    20 - 25

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 362.4 kcal / 1516.3 kJ
Białko 9.2 g
Tłuszcz 23 g
Węglowodany 32.5 g
Błonnik 2.9 g
Tłuszcz nasycony 13.7 g
Sód 197.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...