Cheesecake de melocotón con flores comestibles

Cheesecake de melocotón con flores comestibles

3.8 6 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 4 godz. 25 min
10 raciones

Składniki

  • 5 hojas de gelatina (de 2 g cada una)
  • 150 g de copos de avena
  • 60 g de dátiles sin hueso en cuartos
  • 40 g de aceite de coco
  • 600 g de melocotones pelados, sin hueso, partidos por la mitad y en rodajas de 2-3 mm
  • 90 g de azúcar
  • 1 cucharada zumo de limón
  • 200 g de leche
  • 1 cucharadita extracto natural de vainilla
  • 500 g de queso cremoso
  • 20 - 25 flores comestibles para decorar

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 197.3 mg
Białko 9.2 g
Kalorie 1516.3 kJ / 362.4 kcal
Tłuszcz 23 g
Błonnik 2.9 g
Tłuszcz nasycony 13.7 g
Węglowodany 32.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...