Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 15 bizcochos de soletilla secos (bizcochos champagne)
- 125 g de queso cremoso
- 30 g de café solo
- 50 g de azúcar
- 200 g de chocolate fondant para postres (50% cacao)
- 20 g de mantequilla
- 40 - 50 g de chocolate blanco en trozos
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 586 kJ / 140 kcal
- Białko
- 2.2 g
- Węglowodany
- 13.6 g
- Tłuszcz
- 8.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.9 g
- Błonnik
- 1.2 g
- Sód
- 39.1 mg
Alternatywne przepisy
Brazo helado de chocolate
7h
Pastelitos de piña y chocolate
2 godz. 30 min
Pastelitos de galleta, crema y chocolate
3h
Bizcochitos de limón
50min
Triffle de chocolate, crema de queso y fresas
2 godz.
Crujiente de almendras
1h
Tarta versátil de celebración
1h 30 min
Erizos de galleta
1h 30 min
Helado de canela
9h
Pastelitos red velvet de crema de turrón
5h 15 min
Tarta de chocolate con leche y frutos rojos
2 godz. 30 min
Trufas de café
8 Std. 30 Min