Urządzenia i Akcesoria
Masło orzechowe
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
20 porcji
Składniki
-
½ łyżki cukru
-
200 g orzeszków ziemnych, prażonych, solonych
-
5 g oleju słonecznikowego
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
1.8 mg
Białko
2.6 g
Kalorie
251.5 kJ /
60.1 kcal
Tłuszcz
5.2 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
0.7 g
Węglowodany
1.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Krem orzechowo-czekoladowy
5 min
Tahini
10 min
Kulki z amarantusa i kakao
1 godz. 20 min
Napój migdałowy
10 min
Masło migdałowe
10 min
Cukier waniliowy
72 godz.
Jogurt naturalny
11 godz. 10 min
Orzechy słodko-pikantne
20 min
Krem z niesolonych orzeszków ziemnych
5 min
Ciemny mus z migdałów
15 min
Granola czekoladowa
1 godz. 15 min
Krem czekoladowy z daktylami (daktylla)
1 godz. 10 min