Urządzenia i Akcesoria
Allergen-friendly Vegetable Stock Paste
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
500 g
Składniki
-
carrots cut in pieces300 g
-
onions quartered150 g
-
tomatoes cut in pieces150 g
-
courgettes cut in pieces200 g
-
fresh mushrooms50 g
-
garlic clove1
-
dried bay leaf (opcjonalnie)1
-
fresh mixed herbs (e.g. basil, sage, rosemary), leaves only6 sprigs
-
fresh parsley leaves only4 sprigs
-
coarse sea salt (see tip)120 g
-
olive oil1 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 500 g
Sód
46781.1 mg
Białko
12.8 g
Kalorie
1953.1 kJ /
466.8 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
27.1 g
Tłuszcz nasycony
2.7 g
Węglowodany
77.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Demo Recipe 2 - Cheesy Triangle Scones
25 Min
Menu: Rice with Peppers and Prawns; Fruit Salad Papillote with Ice Cream
40 Min
Chicken and Mushroom Rice
55 Min
Quick Bread Rolls
45 Min
Lemonade
5 Min
Coconut Milk Crushed Ice with Fruit
Keine Bewertungen
Raspberry Ripple Ice Cream
15 Std.
Pasta alla Nerano
40 Min
Boiled Egg Mode
20 Min
Meatballs in Tomato Sauce
1 Std. 10 Min
Demo Recipe 3 - Red Pepper and Tomato Soup
30 Min
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti
35 Min