Urządzenia i Akcesoria
Allergen-friendly Vegetable Stock Paste
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
500 g
Składniki
-
carrots cut in pieces300 g
-
onions quartered150 g
-
tomatoes cut in pieces150 g
-
courgettes cut in pieces200 g
-
fresh mushrooms50 g
-
garlic clove1
-
dried bay leaf (opcjonalnie)1
-
fresh mixed herbs (e.g. basil, sage, rosemary), leaves only6 sprigs
-
fresh parsley leaves only4 sprigs
-
coarse sea salt (see tip)120 g
-
olive oil1 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 500 g
Sód
46781.1 mg
Białko
12.8 g
Kalorie
1953.1 kJ /
466.8 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
27.1 g
Tłuszcz nasycony
2.7 g
Węglowodany
77.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tomato and Mushroom Spaghetti
30 min
Festive Camembert Wreath
1 godz. 50 min
Gluten-Free Veggie Pizza Crust
45 min
Browning Beef Strips
Brak ocen
Steamed Cinnamon Rolls XXL
1 godz. 30 min
Spiralized Sweet Potato Latkes
55 min
All-Purpose Gluten Free Flour
5 min
Leek and Fennel Goat's Cheese Tart
45 min
Sautéed Vegetables with Broccoli Sauce (TM5)
Brak ocen
Mushrooms stuffed with onion ricotta
40 min
Express Strawberries Dessert
5 min
Linguine with Bacon and Prawns
35 min