Urządzenia i Akcesoria
Allergen-friendly Vegetable Stock Paste
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
500 g
Składniki
-
carrots cut in pieces300 g
-
onions quartered150 g
-
tomatoes cut in pieces150 g
-
courgettes cut in pieces200 g
-
fresh mushrooms50 g
-
garlic clove1
-
dried bay leaf (opcjonalnie)1
-
fresh mixed herbs (e.g. basil, sage, rosemary), leaves only6 sprigs
-
fresh parsley leaves only4 sprigs
-
coarse sea salt (see tip)120 g
-
olive oil1 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 500 g
Sód
46781.1 mg
Białko
12.8 g
Kalorie
1953.1 kJ /
466.8 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
27.1 g
Tłuszcz nasycony
2.7 g
Węglowodany
77.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Rosemary and Sea Salt Bread
1 godz. 55 min
Demo Recipe 2 - Cheesy Triangle Scones
25 min
Gluten-free Cannoli with Vegan Pistachio Cream
2 godz.
Alcohol-free Berry Mojito
5 min
Date and Nut Balls
20 min
Lemonade
5 min
Korean Spiralized Cucumber Salad
25 min
Portuguese Bread (Pão de água)
3 godz. 30 min
Lime and Lemonade
5 min
Mashed Potatoes (Peeler)
30 min
Express Strawberries Dessert
5 min
Turmeric, Ginger and Black Pepper Detox Shot
3 godz. 10 min