Allergen-friendly Vegetable Stock Paste

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
500 g

Składniki

  • carrots cut in pieces
    300 g
  • onions quartered
    150 g
  • tomatoes cut in pieces
    150 g
  • courgettes cut in pieces
    200 g
  • fresh mushrooms
    50 g
  • garlic clove
    1
  • dried bay leaf (opcjonalnie)
    1
  • fresh mixed herbs (e.g. basil, sage, rosemary), leaves only
    6 sprigs
  • fresh parsley leaves only
    4 sprigs
  • coarse sea salt (see tip)
    120 g
  • olive oil
    1 Tbsp

Wartości odżywcze na 500 g

Kalorie 466.8 kcal / 1953.1 kJ
Białko 12.8 g
Tłuszcz 17 g
Węglowodany 77.7 g
Błonnik 27.1 g
Tłuszcz nasycony 2.7 g
Sód 46781.1 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...