Pasta jajeczna

4.8 113 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
15 porcji

Składniki

  • 45 - 55 g cebuli przekrojonej na pół
  • 8 jajek ugotowanych na twardo, obranych, przekrojonych na pół
  • 3 łyżki majonezu
  • 1 - 3 łyżki koperku, świeżego tylko liście, posiekanego (opcjonalnie)
  • 2 szczypty pieprzu białego, mielonego
  • ¾ łyżeczki soli ziołowej
  • 3 łyżeczki musztardy łagodnej

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porcję

Sód 176.7 mg
Białko 3 g
Kalorie 229.3 kJ / 54.8 kcal
Tłuszcz 4.4 g
Błonnik 0.1 g
Tłuszcz nasycony 1 g
Węglowodany 0.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...