Urządzenia i Akcesoria
Pasta jajeczna
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
15 porcji
Składniki
-
45 - 55 g cebuli przekrojonej na pół
-
8 jajek ugotowanych na twardo, obranych, przekrojonych na pół
-
3 łyżki majonezu
-
1 - 3 łyżki koperku, świeżego tylko liście, posiekanego (opcjonalnie)
-
2 szczypty pieprzu białego, mielonego
-
¾ łyżeczki soli ziołowej
-
3 łyżeczki musztardy łagodnej
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
176.7 mg
Białko
3 g
Kalorie
229.3 kJ /
54.8 kcal
Tłuszcz
4.4 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
0.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pasta z warzyw z rosołu
40 min
Pomidorowa pasta z serem feta
35 min
Pasta z serka z rzodkiewką
5 min
Pasta z kurczaka i sera feta
55 min
Wiosenny twarożek
5 min
Pasta pomidorowa z bazylią i serem feta
10 min
Pasta z łososia
5 min
Pasta z makreli wędzonej
20 min
Twarożek kanapkowy
5 min
Pasta z tuńczyka
20 min
Pasta z wędliny
10 min
Tzatziki
15 min