Wersje kompatybilne
Cuernitos veganos con relleno de frutos secos
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Masa
- 220 g de leche de almendras
- 40 g de aceite vegetal
- 60 g de azúcar
- 15 g de levadura seca
- 450 g de harina de trigo
- 1 pizca de sal
Relleno de nueces
- 60 g de dátiles deshuesados
- 150 g de nueces variadas enteras (p. ej. avellanas, nueces, etc.)
- 20 g de miel de maple
- ½ cdita de extracto de vainilla natural
Glaseado
- 80 g de azúcar
- 2 cditas de mantequilla vegetal
- 2 cdas de leche de almendras
- leche de almendras, para barnizar
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1325.9 kJ / 316.9 kcal
- Białko
- 6.8 g
- Węglowodany
- 49.1 g
- Tłuszcz
- 11.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.7 g
- Błonnik
- 2.9 g
- Sód
- 30.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Panecillos blandos para el desayuno
1h 45 min
Pastel de zanahoria
1h 30min
Pan vegano de plátano
1h
Cheesecake vegano de cereza
5h
Pan vegano de caja
1h 20 min
Rollo de manzana y canela
1u. 50min
Pastel de vainilla vegano
1h 30min
Pastel de chocolate
40 min
Brownie vegano
40 min
Helado de chocolate (vegano y sin gluten)
8h 10min
Crema Batida de coco
10min
Mil crepas de limón
1h