
Urządzenia i Akcesoria
Pan de caja con semillas de amapola
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
18 rebanadas
Składniki
Masa madre
-
100 g de agua
-
20 g de levadura prensada fresca
-
1 cdita de azúcar
-
130 g de harina de trigo
Masa de pan
-
250 g de agua
-
1 cdita de azúcar
-
20 g de aceite de oliva extra virgen
-
1 cdita de sal fina
-
500 g de harina de trigo integral
-
2 cdas de semillas de amapola
-
aceite de oliva extra virgen la necesaria para engrasar
Wartości odżywcze na 1 rebanada
Kalorie
123 kcal /
515 kJ
Białko
3.5 g
Tłuszcz
1.6 g
Węglowodany
23 g
Błonnik
1.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

PANADERÍA
60 Przepisów
Meksyk
Meksyk