Pan de caja con semillas de amapola

Pan de caja con semillas de amapola

4.7 14 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
18 rebanadas

Składniki

Masa madre
  • 100 g de agua
  • 20 g de levadura prensada fresca
    1 sobre de levadura seca instantánea, (aprox. 11 g)
  • 1 cdita de azúcar
  • 130 g de harina de trigo
Masa de pan
  • 250 g de agua
  • 1 cdita de azúcar
  • 20 g de aceite de oliva extra virgen
  • 1 cdita de sal fina
  • 500 g de harina de trigo integral
  • 2 cdas de semillas de amapola
  • aceite de oliva extra virgen la necesaria para engrasar

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 rebanada

Białko 3.5 g
Kalorie 515 kJ / 123 kcal
Tłuszcz 1.6 g
Błonnik 1.5 g
Węglowodany 23 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...