Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g de jitomate guaje, en cuartos
- 40 g de jengibre, pelado y en rebanadas (2 mm)
- 40 g de aceite de semilla de uva
- 80 g de chile de árbol rojo fresco, sin semillas ni tallo
- 10 dientes de ajo, pelados
- 100 g de vinagre de vino blanco
- 200 g de azúcar
- 2 cditas sal marina
- Wartości odżywcze
- na 1 receta completa
- Kalorie
- 6000 kJ / 1434 kcal
- Białko
- 13 g
- Węglowodany
- 263 g
- Tłuszcz
- 43 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salsa de jitomate
40min
Mermelada de chabacano y jengibre
1h
Tabule
30min
Aderezo de jengibre y naranja
5 min
Mermelada de chabacanos deshidratados
40min
Masa para pay
40min
Mini eclairs de frambuesa
3h
Rub de hierbas finas
5 min
Pasta fresca de hierbas
25 min
Chutney de cebolla morada caramelizada TM6
24h
Salsa de ajo italiano y jitomate
30min
Ate de membrillo
1h 45min