Urządzenia i Akcesoria
Piadina romagnola
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
9 porzioni
Składniki
Impasto
-
375 g di latte
-
150 g di strutto
-
750 g di farina tipo 00
-
3 cucchiaini di lievito istantaneo per torte salate
-
15 g di sale
Farcia
-
375 g di crescenza375 g di formaggio Squacquerone
-
220 g di prosciutto crudo di Parma a fette
-
150 g di rucola
-
2 pizzichi di sale
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
24.5 g
Kalorie
2711 kJ /
648 kcal
Tłuszcz
33.2 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
67 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Focaccia tramezzino
2 godz. 5 min
Pane alle olive
2 godz. 20 min
Baguette
4 godz.
Pasta all'uovo
1 godz.
Gnocchi di patate
1 godz. 30 min
Nodini mediterranei
3 godz. 50 min
Filone saporito
5 godz. 20 min
Tigelle
3 godz. 50 min
Crackers classici
3 godz.
Mantovanine
2 godz. 45 min
Pane per hamburger
3 godz. 20 min
Piadina romagnola farcita
55 min