Wersje kompatybilne
Goudbrasem met tapenade, aardappel-knolselderpuree en gemarineerde prinsessenbonen
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Gestoomde groenten
- 500 g water
-
1
tl groentebouillonpasta
lub 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l) - 330 - 350 g verse sperziebonen, (bv. prinsessenbonen), in stukjes (3-4 cm)
- 600 g melige aardappels, in stukjes gesneden (2 cm)
- 450 g knolselder, in stukjes gesneden (2 cm)
Vis en tapenade van zwarte olijven
- 4 goudbrasem filets (elk 120 g, zie tip)
- zout, om op smaak te brengen
- gemalen zwarte peper, om op smaak te brengen
- 1 citroen, schil en sap
- 200 g zwarte olijven, ontpit
- 8 sardine fillets, in olie (opcjonalnie)
- 2 knoflookteentjes
- 20 g verse peterselie, alleen blaadjes
- 40 g kappertjes op azijn, uitgelekt
- 10 g citroensap
- 60 g extra vergine olijfolie
Dressing
- 100 g rode uien, in tweeën gesneden
- 1 teentje knoflook
- ¾ tl zout
- ½ tl suiker
- ½ tl gemalen zwarte peper
- 20 g citroensap
- 15 g zonnebloemolie
Afronding
- 320 g melk
- 60 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk), in stukjes gesneden
- 2 snuifjes nootmuskaat, gemalen
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 3130 kJ / 748 kcal
- Białko
- 42 g
- Węglowodany
- 56 g
- Tłuszcz
- 43 g
- Tłuszcz nasycony
- 14 g
- Błonnik
- 10.7 g
- Sód
- 2166 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Avocado limoen cheesecake (zonder toegevoegde suiker)
2 godz. 30 min
Glutenvrije gevulde pepers
Brak ocen
Citroen-kokos bliss balletjes
Brak ocen
Knolselder parmigiana
Brak ocen
Mochi's met sesamvulling
50 Min
Scones met frambozenboter
25 min
Seitan gebraad "Wellington" met gestoomde groenten
Brak ocen
Batch Cooking | Oosterse rijstsalade met gestoomde groenten, dip & koekjes
Brak ocen
Forel in Parmezaan-macadamia korst met rode bietensalade
Brak ocen
Saltimbocca met groenten en risotto Milanese
Brak ocen
Bananenbrood
Brak ocen
Hornazo
Brak ocen