Cupcakes red velvet veganos

Cupcakes red velvet veganos

4.8 25 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 4 godz.
12 unidades

Składniki

Frosting de anacardos y crema de coco
  • 150 g de anacardos crudos
  • 75 g de azúcar
  • 20 g zumo de limón
  • 1 cucharada de vainilla líquida
  • 75 g de crema de coco espesa (la parte cremosa de la lata de leche de coco)
  • 20 g de margarina
Cupcakes
  • 220 g de leche de almendras
  • 35 g de vinagre de manzana
  • ½ cucharadita de sal
  • 130 g de azúcar
  • ½ cucharadita de colorante rojo
  • 100 g aceite de girasol
  • 4 g de bicarbonato
  • 1 cucharada de vainilla líquida
  • 220 g de harina de repostería
  • 15 g de cacao puro en polvo

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 unidad

Sód 216.3 mg
Białko 4.1 g
Kalorie 1496 kJ / 358 kcal
Tłuszcz 21.4 g
Błonnik 1.3 g
Tłuszcz nasycony 7.9 g
Węglowodany 38.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...