Fudge de chocolate con leche, avellanas con escamas de sal

Fudge de chocolate con leche, avellanas con escamas de sal

4.6 11 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
40 unidades

Składniki

  • 250 g de chocolate con leche para postres en trozos
  • 200 g de leche condensada
  • 40 g de mantequilla
  • 1 chorrito de vainilla líquida
  • 70 g de avellanas tostadas
  • 2 - 3 pellizcos de sal en escamas

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 unidad

Sód 30.4 mg
Białko 1.2 g
Kalorie 287 kJ / 68 kcal
Tłuszcz 4.3 g
Błonnik 0.3 g
Tłuszcz nasycony 2 g
Węglowodany 6.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...