Wersje kompatybilne
Fudge de chocolate con leche, avellanas con escamas de sal
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g de chocolate con leche para postres en trozos
- 200 g de leche condensada
- 40 g de mantequilla
- 1 chorrito de vainilla líquida
- 70 g de avellanas tostadas
- 2 - 3 pellizcos de sal en escamas
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 287 kJ / 68 kcal
- Białko
- 1.2 g
- Węglowodany
- 6.3 g
- Tłuszcz
- 4.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 2 g
- Błonnik
- 0.3 g
- Sód
- 30.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Red velvet cookies
2h 45min
Tarta de pera y queso brie
1h 10min
Besitos de mazapán
30 min
Crema de camembert y arándanos rojos
20 min
Fudge de mantequilla de cacahuete
3h 15min
Hamantaschen
1h 40min
Pasteles de toffee salado y chocolate
3h
Licor de crema de whisky
2 Std. 5 Min
Cheesecake de mousse de chocolate
1h 30min
Pudin crujiente con masa filo
1h
Tarta de chocolate y fresas
2 godz. 15 min
Natillas de coco y chocolate sin lactosa (Espesar)
15min