Tagliatelle ai funghi

Tagliatelle ai funghi

4.3 12 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz.
4 porzioni

Składniki

  • 20 g di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
  • 1 spicchio di aglio
  • 50 g di olio extravergine di oliva
  • 100 g di funghi porcini freschi a fette
    30 g di funghi porcini secchi, a fette
  • 1 cucchiaino di sale + 1 pizzico
  • 1200 g di acqua
  • 300 g di pasta all'uovo, secca, tipo tagliatelle o altro formato di pasta a scelta
  • 1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato fresco

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 382 kcal / 1599 kJ
Białko 11 g
Tłuszcz 14 g
Węglowodany 54 g
Błonnik 5.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...