Urządzenia i Akcesoria
Yogurt fresco
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 11 godz. 10 min
8 vasetti
Składniki
-
1000 g di latte intero precedentemente portato ad ebollizione e raffreddato (vedi consiglio)
-
120 g di yogurt bianco al naturale (min. 1,8 % di grassi)
-
50 g di latte in polvere (opcjonalnie)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 vasetto
Białko
5 g
Kalorie
371 kJ /
89 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Maionese
5 min
Rösti vodese à la Papet Vaudois
Brak ocen
Menu: Zuppa di topinambur, barbabietole alla wellington con verdure al forno, trifle di panpepato
3 godz.
Crêpe
1 godz. 15 min
Pancakes
45 min
Maionese
10 min
Crema gianduia
15 min
Burro
40 min
Yogurt
12 godz.
Spumone al caffè
15 min
Succo di primavera
10 min
Powerballs (ricetta vegana)
15 min