Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g di latte
-
20
g di lievito di birra fresco (½ cubetto), sbriciolato o 2 cucchiaini di lievito
lub 2 cucchiaini di lievito di birra disidratato (8 g) - farina per pane per infarinare
- 4 uova
- 60 - 100 g di zucchero
- 1 cucchiaino di sale
- burro, non salato per imburrare
- 1 tuorlo d'uovo, sbattuto, per spennellare
- Wartości odżywcze
- na 1 fetta
- Kalorie
- 836 kJ / 200 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 20 g
- Tłuszcz
- 11 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Knöpfli all’aglio orsino
Brak ocen
Pan Brioche
5u.
Gelato al rabarbaro
36 godz. 25 min
Pan Brioche
8 godz.
Flammkuchen con lardo ed erbe aromatiche
1h
Cioccolatini al gianduia e frutto della passione
Brak ocen
Crocchette di prosciutto con besciamella veloce
9h 15min
Torta salata con pollo e pere
Brak ocen
Pane al vino rosso e noci
15h 30min
Pane integrale
Brak ocen
Sugo alla bolognese vegano
40min
panini al latte
2 Std. 5 Min